BNS Crisp Personal Branding Traject Corona Edition Individueel

Wil jij:

 • Inzicht in wie je bent, wat je wilt en wat je anders maakt als stylist of designer
 • Persoonlijke ONTWIKKELING doorgaan als ondernemer
 • Duidelijke persoonlijke missie en visie neerzetten 
 • Een effectieve Personal Branding strategie
 • Een Onderscheidend personal brandconcept ontwikkelen
 • Weten wie je ideale klant is en hoe je die kunt helpen & bereiken
 • Een aanbod doen dat aansluit bij de behoefte van de doelgroep
 • Meer ZICHTBAAR zijn
 • Een BRANDBOOK EN IMAGO uitwerken
 • Meer FOCUS, overzicht en structuur krijgen in je onderneming en leven
 • Ondernemen en communiceren vanuit je EIGEN IK 
 • Meer ZELFVERTROUWEN hebben en trots kunnen zijn op jouw bedrijf

Heb je een of meerdere vragen met ja antwoord? Vaak over nagedacht, maar wil je er nu echt mee aan de slag?

07
Days
18
Hours
54
Minutes
56
Seconds

Dan is het BNS Crisp Personal Branding Traject echt iets voor jou!

Dit programma is exclusief samengesteld door BrandKarma voor de stylisten van BNS Crisp. Een programma waarmee je de bovenstaande doelen kunt bereiken met de juiste inzet en motivatie. Door Corona ziet het individuele traject er iets anders uit dan normaal, ook met een ander prijskaartje. Het traject is flink geconcentreerd en is ipv van een halfjaar 3 maanden. In dit speciale coaching en trainingspakket krijg je:

 • 1
  Zes maanden toegang tot het uitgebreide online MERK IK TRAININGSPROGRAMMA met Personal Branding lessen en videos, motivatie, instructies en opdrachten met werkbladen. De vier modules gaan je echt resultaat opleveren: 1. Zelfanalyse en inzicht 2: Strategie, Propositie en Klant 3: Zichtbaarheid, Imago en Brandbook. 4. Content- en Ondernemersstrategie Uniek in zijn soort, dit programma vind je nergens anders.
 • 2
  Twee individuele coachingssessies  naar keus in mei, juni of juli onder begeleiding van Personal Branding strateeg: Alexandra Calmero waarin je je vragen kunt voorleggen, advies kunt vragen en kunt sparren.
 • 3
  Inspirerende motivatie mails en een stok achter de deur
 • 4
  Jouw investering: de waarde van dit pakket is normaliter €2.000,- vergelijkbaar met het Diamantpakket van de BrandKarma Academy in 3 maanden. Maar BNS Crisp-stylisten betalen nu slechts €500,- exclusief btw. Hallo dat is een korting van 75% Zelfde effect, andere prijs.
Wat heb je eraan? Twee klanten delen hun ervaring

"Je strategie bepalen en je eigen merk en DNA visualiseren kost meer tijd dan je zou denken. Dat is leuke tijd, maar je hebt er wel wél hulp bij nodig! Alexandra voert je stap voor stap op een hele organische en logische manier door de wereld van de brand-strategie. Met boeiende opdrachten en verdiepingen, ontstaat een steeds duidelijker beeld over wie jij als merk bent. Ik heb het als heel persoonlijk en professioneel ervaren hoe we samen alle onderdelen hebben doorlopen, en voor mij is nu veel duidelijker geworden waar ik sta als merk, en wat mijn uitdagingen nog gaan zijn. Echt een eye-opener én aanrader”

Marie-Gon
Colour Expert & Interior Designer
Doet het online programma met individuele coaching ​


Vanochtend een Zoom meeting gehad met Alexandra Calmero. Het traject bestaat uit live dagen en een aantal zoom meetings. Vandaag stond er voor ons overigens al een Zoom meeting gepland.

Ik ervaar het traject als bijzonder waardevol. Het gaat echt de diepte in. Ik kan het iedereen aanraden als je op je merk wilt inzoomen. Alexandra heeft altijd tips en is gewoon ook een leuke enthousiaste persoonlijkheid. Met veel plezier luister ik naar haar podcasts. Die je kunt vinden op Spotify (Brandkarma radio).

Miranda Koevoets
Fotograaf Fashion & Beauty
Doet het online programma met Groeps Zoom sessie en Live dagen (toen dat nog mocht)


Kijk, luister en lees hier verder naar wat andere oud cursisten van de cursus en wat het programma heeft opgeleverd.

Ben je enthousiast en kun je niet wachten om te beginnen samen met je collega's? Meld je dan hier aan:

07
Days
18
Hours
54
Minutes
56
Seconds

Dit aanbod is geldig tot vrijdag 1 maart 12:00 Heb je nog vragen? Neem contact op via info@brandkarma.nl of 06 225 10466 Ik help je graag verder tot je full potential!