Briljantjes

Mijn klanten zijn mij heel dierbaar en ik zie hen als prachtige briljanten. Deze krijgen pas echt glans als ze tevreden zijn en ik hen echt verder heb kunnen helpen. Dat maakt dat ik mijn “BrandKarma tiara” met trots draag. Bekijk hier de videos en lees verder hier hoe mijn klanten de samenwerking met mij hebben ervaren. En wat ze uit mijn training en coaching persoonlijk hebben gehaald.

play

Floortje van der Westen, de Merkstylist

play

Lisa van der Meijden, L.I.N.S Amsterdam

play

Marjolein Band, Studio Fiks

play

Nicole Geilen, School voor Creatief Denken

Er zijn nog veel meer briljanten die schitteren. Lees verder op deze pagina over de ervaringen van mijn klanten

“Meer zelfvertrouwen en zichtbaarheid”

Leuk, inspirerend. Mooie opbouw. Leuke vorm, goede tips en veel informatie. Goed en zinvol, ik heb een beter zicht gekregen op hoe ik me kan profileren. Je kunt er direct mee aan de slag. Alexandra is open, professioneel, enthousiast, inspirerend voorbeeld en prikkelend. Het werken in groepjes is sterk met vooraf de theorie. Resultaat: Bewustwording en inzicht. Ik durf lef te tonen en zichtbaar te zijn. Je krijgt meer zelfvertrouwen in jezelf en elkaar. Je krijgt waardevolle output voor de ontwikkeling van jouw eigen merkontwikkeling

Vrouwennetwerk Enexis

“Een gemiddelde waardering van een 9”

Alexandra Calmero is een super enthousiaste dame en heeft dit jaar een geweldige invulling gegeven aan onze Lifestyle Business Breakfast in Pulitzer Hotel.Tijdens deze Personal Branding Masterclass waar zij haar ontwikkelde Merk IK workshop heeft gegeven, waren 22 deelnemers. Het was supperrrrr!!!! En met een gemiddelde waardering van een 9 zeker een aanrader voor iedere ondernemer die zich wil onderscheiden

Erica Meure-Pool, Founder Lifestyle Business Club (9000+ leden)

“Leuke werkvormen en praktische opdrachten”

"We hebben ons doel ruimschoots bereikt en zijn bewust gemaakt van onze persoonlijke stijl vanuit onze kracht. Met waardevolle inzichten en handvatten kunnen we verder. We zijn erg enthousiast over de leuke werkvormen en praktische opdrachten, zelfs de dag erna waren we er nog mee bezig. Er werd een veilige omgeving gecreëerd, waar er ook veel ruimte was voor persoonlijke aandacht. De masterclass was zeer goed voorbereid met een goede opbouw en mooi cursusmateriaal. Alexandra is een prettig persoon, enthousiasmerend en inspirerend"

Mirthe Dingemanse, Manager E-learning & Development Teletrain

“Toppertje!”

Inhoudelijk echt in basis al goed. Pluspunt: inhoud wordt aangepast op behoefte van de cursist en aangepast na leren kennen knelpunten cursist. Door de cursus heb ik Grip,  Strategie, Plan de campagne! en Handvaten gekregen. Werk aan de winkel. Alexandra is een toppertje. Inhoudelijk, duidelijk hoog kennisniveau, flexibel.  Ik vond het heel sterk dat de inhoud werd aangepast op de behoefte en individuele knelpunten. Klein groepje met veel interactie. Ik vond het top!

Marloes Lubberding, Grafisch Vormgever en ondernemer, Paper-time

“Het online programma is zeer motiverend en effectief ook al heb je weinig tijd”

Veel geleerd. Duidelijke strategie die uitgaat van wat bij jou past. Alexandra waar ze het over heeft. Sympathiek. Relativeringsvermogen. Gevoel voor humor. Sterk aan het online programma vind ik dat alles in kleine, behapbare ‘brokken’ wordt voorgeschoteld.Je kunt ook als je weinig tijd prima er mee aan de slag gaan. De modules en module-onderdelen zijn zodanig gemaakt, dat je er ‘lekker doorheen gaat’. De combinatie filmpjes, tekst en originele, duidelijke tekeningetjes maakt dat het een feestje is de modules door te nemen. Je kunt na elk onderdeel afvinken dat je dit deel gedaan hebt. Geeft een tevreden gevoel. En als je het terug wil kijken, blijft dat gewoon mogelijk. Daarnaast is het zeer motiverend dat op een drukke dag, je toch een module of -onderdeel kunt maken. Ik ben blij dat ik je ‘gevonden’ heb!

Pieteko de Koning, Ondernemer Prowin

“Ben helemaal blij met het resultaat en de leerweg van de e-coaching”

Helemaal tevreden met het resultaat, heel veel geleerd en NOG!! Ik heb toch gewoon kunnen werken tijdens deze e-coach traject. Erg ophelderend en eerlijk. Het sterkste van E-coaching is, hoe Alexandra dit aanpakt is dat ze luistert naar wat ik zocht en waar ik naar toe wilde. TOP! Ben helemaal blij met het resultaat en de leerweg. Alexandra luistert en past het pakket aan per persoon en dat is volgens mij een van haar krachten. Haar persoonlijke kracht is het toepassen van de wensen en geloven in in de persoon. Als anderen vragen hoe ik zo overtuigd ben in mijn werk. Dan zeg ik elke keer weer dat Alexandra mij geholpen heeft om in mezelf en mijn werk, mijn missie te geloven.

Nicole Geilen, School voor Creatief denken

“Inspirerend en doeltreffend”

Alexandra Calmero is een vrouw met visie en creativiteit dat uit zich in haar coaching en workshops. Deze zijn inspirerend en doeltreffend waar jij nog denkt dit is het, zet zij jouw kracht, brand of identiteit op een dieper niveau, waarin je weer meer mogelijkheden ontdekt en ziet. Ik heb een enorme leuke sessie met haar mogen ervaren.

Tessa Koops, Fashion Designer

“Ik ben blij met het resultaat”

De cursus is op vele vlakken toepasbaar. De interactie met de andere cursisten heb ik als erg prettig ervaren en er was genoeg ruimte om jezelf te zijn. Ik ben blij met het resultaat. Het heeft mij veel inzichten en tools gegeven. Het heeft vele zaken geconcretiseerd.

Anna de Kleijne, Interieur Stylist

“Persoonlijk met oog voor het individu”

Alexandra weet de juiste toon te zetten tijdens de workshop MERK IK. Ze inspireert, motiveert en zorgt voor een goede flow. Ze heeft oog voor ieder individu en weet door de op de persoon toegesneden opdrachten een ieder het juiste zetje te geven. Een absolute aanrader!

Katja Schade, Fotograaf en Marketeer


“Een goed verhaal met sterke beelden”

Het is echt een leuk onderwerp. In deze kennissessie ben ik me bewust geworden van mijn identiteit en de wijze waarop ik deze kan uitdragen. Alexandra is overtuigend en heeft een goed verhaal met sterke beelden.

Marcel Moes, Partner en Senior Adviseur Nautus


“Duidelijk traject waarbij de puzzelstukjes in elkaar vallen”


‘Coach Alexandra straalt van energie en brengt het zeker met zich mee!
Dat heeft ze tijdens de workshop maar al te goed bewezen.
Ze is heel actief en persoonlijk betrokken, een bron aan energie en ziet snel de puzzelstukjes.

Er is een duidelijk een traject, iedereen werkt deze volgens eigen inbreng uit.
Het mooie hierbij is dat alle deelnemers op een ander niveau zitten, dat brengt oa nieuwe inzichten, kennis en genot!

Niet alleen tijdens de cursus maar ook buitenom is ze ruim meedenkend.
Ze tipt zo nu en dan de nodige inspiratie zoals teksten .. boeken .. quotes … passend voor jou als persoon.
Dat is erg prettig om te voelen en te weten dat het contact niet per direct is verbroken.
Het is dan ook een proces tijdens wat je ondergaat, dat moet (met mate) groeien en het heeft tijd nodig voor nieuwe ingevingen.

Graag geef ik haar mijn persoonlijke ervaring terug en positiviteit aan Alexandra/BrandKarma terug!
Hopelijk mocht mijn ervaring een nieuwe stap zijn voor jou als persoon of ondernemer….. ?!


Yvonne van den Hoogen, Interieur Designer