Club MERK IK Membership

Met een jaarlidmaatschap van Club MERK IK ben je verzekerd van hulp bij het strategisch neerzetten van jezelf, merk en bedrijf. Iedere maand krijg je inspiratie, kennis, structuur en advies hoe het aan te pakken. Waarom zou je alleen het wiel uitvinden? Bovendien zijn er intervisie bijeenkomsten waarin je kunt sparren over waar je naar toe wilt en waar je staat. Er worden verhalen gedeeld door ondernemers voor ondernemers. En voldoende ruimte voor entertainment en fun want de weg ernaar toe is net zo belangrijk toch?

Het platform voor Personal Branding

Één centrale plek waarin je alle content, research en tools kunt vinden over identiteit, propositie, imago, branding, marketing en zichtbaarheid. Een sfeervolle en creatieve community waar je gelijkgestemde ondernemers ontmoet online en offline. Verbinding en synergie staan hoog in het vandaal. We supporten elkaar, luisteren en denken mee. Er is ruimte voor een business lach en een train. Het platform is uitermate geschikt voor ondernemers die hun merk strategisch en gestructureerd willen (ver)bouwen en daar echt tijd voor vrij willen maken. Oud cursisten van de BrandKarma Academy die personal branding als een continue proces zien en willen reflecteren en fine tunen zijn ook zeer welkom. 

Wat krijg je ALLEMAAL voor je lidmaatschap?

Het abonnement bied je een jaar lang vele extra's voor een toegankelijke prijs

Als member krijg je een loepzuivere focus en mindset in het ondernemerschap. Ontwikkel je vanuit eigen identiteit een onderscheidende propositie en merkstrategie. En weet je hoe je deze authentiek zichtbaar kunt maken in de markt. Heb je veel kennis vergaard over potentiële klanten en de trends in de branche. Met deze kennis kun je de ideale klant bepalen en kiezen. Weet je hoe je deze klanten moet benaderen, waardoor je meer klanten zult aantrekken die bij je passen. En je Brand-Business kan gaan groeien. Na dit traject is ook je netwerk gegroeid en kun je verbinding maken met like minded ondernemers en professionals. Je komt in je eigen flow met een gezonde balans tussen werk en privé.  
BrandKarma Academy leertraject
 8 X online Q&A's           
Een jaar lang onbeperkt toegang tot alle lessen uit de vier modules van het Shine Bright Like a Diamond Personal Branding Programma. Vol met tools, kennis en motivatie. Je ontvangt regelmatig inspirerende e-mails die je aansporen om de opdrachten te maken. Aan het einde van het traject heb je een merkstrategie, concept, brandbook, contentstrategie en brandbusiness dashbord staan en nog veel meer. 
Ter waarde van €1000,-
Om hulp en advies te vragen aan Personal Branding Strateeg Alexandra Calmero en te sparren en brainstormen met de andere clubleden. In deze intervisie sessies kun je de uitgewerkte opdrachten voorleggen voor feedback. Daarnaast kun je je eigen praktijkvoorbeelden en dilemma's inbrengen. Hoe fijn is dat, dan hoef je het niet meer allemaal alleen te doen. Maar schakel je je Brandbrothers en -Sisters in.
Ter waarde van €1000,-
       1 X MERK IK festival                 
Podcasts met High end ondernemers 

Het MERK IK festival is een jaarlijks terugkerend thema evenement met workshops, lezingen, entertainment en culinaire verassingen. Intieme sfeer in kleine groepjes. En de sfeerimpressie moet je echt hebben gezien! PS: Daarnaast zullen er ook 2X jaar lanceringsdagen worden georganiseerd om je merkconcept en brandbook te presenteren. Voor deze dagen moet je je apart inschrijven. 

Verhalen van ondernemers voor ondernemers. Luister naar praktijkgerichte en inspirerende brandstories. Brandstoryteller Alexandra Calmero interviewt maandelijks bekende en minder bekende ondernemers over hun persoonlijke visie, strategie en inspiratie. Zo krijg je een exclusieve inkijk in de personal branding keuken in ondernemersland. Met veel mooie, openhartige verhalen en ervaringen. Boordevol gouden tips en learnings. Onbetaalbaar, maar maar gratis inbegrepen in het membership:-) Ps: alle lessen uit de leeromgeving zijn by the way ook te beluisteren als podcast . Super handig voor Personal Branding on the road.

BrandKarma Bizz Bag
Deze witte tas is speciaal gemaakt voor om de toolkit. Limited edition and Handmade. Voorzien met een zwart geschakelde kettinghengsel van Lins Amsterdam. Een kekke en handige werktas, waarin nog veel meer werkaccessoires passen.  
1 x MERK IK Toolkit     
Het complete doe-het-zelf pakket voor het bouwen van een sterk en onderscheidend merk vanuit jezelf. Een mooi gedrukt exemplaar boordevol opdrachten, modellen, motivatie en ruimte voor notities en brainstorm. Jouw gids voor een succesvolle MERK IK Reis .

Alles over cursus Personal Branding

Waarom meedoen aan het programma

JOIN THE CLUB: 

  • Inspiratie
  • Motivatie
  • Verbinding
  • Kennis   

Dus voor het lidmaatschap krijg je het:  BrandKarma Management programma - 8 intervisie sessies - MERK IK festivals - Vakinhoudelijke podcasts- BrandKarma Bizz Bag en de MERK IK toolkit

Totale waarde van het lidmaatschap is €2375,-maar jij betaalt slechts €49,- per maand voor een jaar. Het totale voordeel is maar liefst €1875,- Het gaat je veel brengen waarom zou je het niet doen?

Of betaal in één keer vooruit €500,- ipv €588,-
Na het eerste jaar is de verlenging maandelijks opzegbaar.