Hoe vind ik mijn ideale klant

Verkopen heeft veel raakvlakken met dating. Om een goede match te kunnen moet je eerst bepalen wat voor soort persoon er bij jouw merk en aanbod past.

Kruip in de huid van je ideale klant en maak er een persoon van vlees en bloed van. Leer elkaar kennen en bouw een vertrouwensband op door de potentiële klant te begrijpen.

Voorkom sleur en blijf verrassen met een passend en verleidelijk aanbod waar maar een antwoord op mogelijk is: JA ik wil.

Met het MERK IK Personal Branding & Design Programma kun je een 360 graden view maken van de ideale klant en daarmee de Customer Journey concreet invullen: Hoe gaat de doelgroep zich oriënteren, kopen, gebruiken en het merk evalueren. Vanuit verschillende invalshoeken krijg je praktische onderzoeksopdrachten en leer je de behoeften en trends in kaart te brengen en te visualiseren. Heb je voldoende kennis om te analyseren waar aanknopingspunten zijn en waar de propositie aangescherpt moet worden. Weet je hoe en waar je de ideale klant kunt bereiken. Bovenal blijft ook een kwestie van gevoel net zoals bij het programma “First Dates” ga je voor een vervolgdate of voel je geen click en laat je voor wat het is. 

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: