Lisa’s journey with BrandKarma

Lisa van der Mije is zoals ze dat in de branche noemen:

“Geboren in een schoenendoos”

De schoenenbranche en de liefde voor de retail werd haar met de paplepel ingegoten.

Na haar studie, startte zij haar carrière in het succesvolle familiebedrijf van haar vader.

Daarna vond ze haar eigen weg en ontwikkelde ze in opdracht van schoenmerken: trendanalyses, productontwikkeling en sourcing. 

Toch begon het ondernemersgen weer te kriebelen en gaandeweg deed Lisa haar eigen modeaccessoire- en interieur projectjes ernaast. Hoewel ze er van genoot, voelde ze ook onrust en miste ze the bigger picture.

Lisa: hoe maak ik me goed en consistent zichtbaar als merk? Hoe maak van al deze “losse” producten één brand en collectie? Wat is de paraplu waar ik het aan op hang? Daar kwam ze alleen niet uit. Lisa besloot dan ook het MERK IK traject te gaan volgen. En met succes!

In verschillende sessies onder leiding van Alexandra zag ze het licht. Modeaccessoire brand: LINS werd geboren.

Haar merk is inmiddels zeer succesvol te noemen, ook internationaal. En het slaat goed aan bij BN'ers en Influencers op Instagram.

Lisa kijkt tevreden terug over haar traject:

Ik heb inzicht gekregen in wie ik ben, wat ik kan, wat ik wil en wat ik wil uitstralen. Dat geeft mij houvast, richting en zelfvertrouwen. Ik heb nu een duidelijk doel en doelgroep voor ogen.


Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: