Welkom op de BrandKarma campus

The Summer of YOU

Heb je al reisplannen gemaakt deze zomer? Of blijf je liever thuis om die leuke projecten te doen, waar je nog niet aan toe bent gekomen. Zoals het re-stylen van je huis.- of misschien wel het (ver)bouwen van je merk/bedrijf.

Zomer 2021... gaat de wereld en onze blik weer helemaal open. Zijn we aan het denken gezet of we de gebaande paden blijven bewandelen- nu alles weer mogelijk wordt.

Veel mensen gebruiken dit seizoen om zichzelf verder te ontwikkelen. Als een soort van reis in zichzelf. Reizen of het nu fysiek of mentaal is...geeft onze creativiteit een boost.

Het stelt ons in staat om uit te zoomen van de huidige situatie en er vanuit andere invalshoeken naar te kijken. Wat weer nieuwe, frisse en betere ideeën oplevert. 

Speelt dit ook bij jou? Ben je ook toe aan die frisse mentale duik? Zodat je in de herfst een mooie doorstart kunt maken met hetgeen je hebt gezien en ervaren.

Dan heb ik mogelijk iets fijns voor je. Een last-minute oplossing, die altijd in je koffer past. Zero reistijd. Prik of test niet nodig: 

De MERK IK summerschool:

 
Een verkorte cursus personal branding & development op de digitale campus van BrandKarma Academy. In deze 6-weekse reis (her) ontdek je alles over:
 1. Wie je bent en waar je talenten liggen.
 2. Hoe je dit kunt vertalen naar je MERK IK en bedrijf.
 3. Welke dingen je hartstochtelijk leuk vindt om te doen en die echt bij je passen.
 4. Je missie en visie. 
 5. Hoe je focus kunt blijven houden vanuit je echte IK
 6. Hoe je zelfkennis pragmatisch kunt vertalen naar een strategie en focus
 7. Hoe je een onderscheidend en happy MERK IK concept creëert
 8. De belevingswereld van je ideale klant en hoe je toegang krijgt tot die wereld.

Hoe ziet het programma eruit?

Je volgt de lessen en tutorials uit de leeromgeving- en deze kennis pas je toe in diverse praktijkgerichte opdrachten. Persoonlijkheidstesten maken ook onderdeel uit van het programma.

De online summer course  bestaande uit deze twee modules:

 • Module 1: Zelfanalyse persoonlijkheid, talent & identiteit
 • Module 2: Strategie en concept MERK IK en Ideale klant

De lessen zijn zowel in video, als in audio beschikbaar. Dus je kunt de cursus volgen op de manier die het beste bij je past. Strand, camping, berg, bos of ....thuis. Anytime.

Als stok achter de deur, ontvang je een reeks van e-mails die je gaan motiveren en inspireren. 

Superrr Bonus:

 1. MERK IK toolkit e-boek om al je opdrachten in uit te werken. En de opdrachten uit module 3 en 4 krijg je er nog eens gratis bij. 
 2. MERK IK planner voor meer focus en het toepassen naar de praktijk

Hebben we een deal?


Een "ticket in het "hoogseizoen" kost normaal €339,- maar ik bied je dit programma aan voor de last-minute prijs van €75,- ex btw
 
Na deze reis ken je jouw (nieuwe) bestemming en weet je er hoe te komen. Dus wil je deze zomer aankomen bij de beste versie van jezelf.. Ga dan mee. Meld je hier aan.

  6  0
Days
:
 
  0  1
Hours
:
 
  0  1
Minutes
:
 
  0  1
Seconds

You missed out!