De MERK IK TOOLKIT

Het complete doe-het-zelf bouwpakket, voor het bouwen van een onderscheidend merk vanuit jezelf.

Bouw een merk dat staat als een huis!


Wat maakt mij écht anders dan anderen? Wat is mijn toegevoegde waarde in de markt? Hoe kan ik een onderscheidend merk bouwen, met een aantrekkelijke propositie die klanten verleidt.


Dit zijn vragen die zowel startende als reeds gevestigde ondernemers bezighoudt. Daar komt heel wat bij kijken:

- Wie ben ik?

- Wat kan ik?

- Wat wil ik?

- Waarom?

                                                                                                                                       - Voor wie?

                                                                                                                                       - Wanneer?


Daarom is er nu de MERK IK toolkit om je daarbij te helpen en dit direct te realiseren. Alles op een rijtje, met duidelijke bouwstenen en tools. Het is een houvast om, van A tot Z een sterk merk te bouwen. Dit werkboek zit boordevol opdrachten, templates, inspiratie en tips.


Het is een complete aanpak, waarbij het MERK IK vanuit verschillende invalshoeken wordt belicht: intuïtief, visueel, creatief, innovatief, strategisch, conceptueel, commercieel, management en mindset. 

Alexa

Auteur: Alexandra Calmero

Echt een eye-opener én aanrader!

"Alexandra voert je stap voor stap, op een hele organische manier door de wereld van de brand-strategie. Met boeiende opdrachten met verdieping, Voor mij is nu veel duidelijker geworden waar ik sta als merk, en wat mijn uitdagingen nog gaan zijn."

Marie-Gon Interieurdesign & Trendexpert

Één duidelijke merkdrager waar alles onder past.

De cursus heeft mij inzichtelijk gemaakt: wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil uitstalen. Het is een reis waarin je visueel maakt, dat wat je eigenlijk onbewust al wist. Dat geeft mij houvast, richting en zelfvertrouwen. Ik heb nu een duidelijk doel en doelgroep voor ogen. Vol enthousiasme,bouw ik met succes aan mijn merk."


Lisa van der Mije Lins.amsterdam

De MERK IK Toolkit is leuk om weg te geven aan je team, klanten, collega's, bevriende ondernemers of andere ondernemers. Of gewoon een slim kadootje voor jezelf:-)

Bekijk hier de preview van de MERK IK Toolkit
play

Voor de complete MERK IK Toolkit betaal je €99,- ex €4,- verzendkosten en 9% btw