Golden Ring with a Diamond Workshops

Samen tillen we binnen vier live dagen jouw al lopende bedrijf naar een hoger niveau door te beginnen bij de basis en je te onderscheiden vanuit jezelf.

Reeks met 4 live workshops

Mrt - Juni 2022

10:00-16:00

Amsterdam 

Je hebt al een lopend bedrijf, maar…

 • …je wil back to base en twijfelt of je why, how & what nog steeds hetzelfde zijn als toen je begon met ondernemen;
 • …je voelt aan alles dat het leuker, effectiever en efficiënter kan;
 • …je bent klaar voor het zetten van de volgende stap alleen weet je niet precies hoe;
 • …je zoekt naar die ene stok achter de deur om nu eindelijk écht even een frisse wind door je onderneming te blazen;
 • …je bent zo hard gegroeid dat je niet meer weet hoe je het allemaal in goede banen moet leiden.

Wil jij ook doorgroeien naar the next level?

Je bent dus al een tijdje bezig met ondernemen. En eerlijk is eerlijk: het gaat best oké. Maar toch knaagt het een beetje. Want je voelt aan alles dat het beter, leuker en efficiënter kan. Dat er een frisse wind door jouw onderneming mag blazen. Alleen zelf kom je er niet helemaal uit. Je mist duidelijke focus en het hebben van een helikopterview. Het is tijd voor een stok achter de deur. Houden wat goed is en innoveren waar het beter kan. Want ondernemen vanuit jezelf hoort leuk te zijn en energie te geven.


In het Golden Ring with a Diamond programma volg je vier live workshops die je extra motivatie, inspiratie en begeleiding geven bij het (her)positioneren van jouw merk. In kleine groepjes ga je opdrachten maken, brainstormen en reflecteren. In groepsverband sparren over je merkidentiteit, jouw ideale klant, proposities, nieuwe ideeën en andere uitdagingen. Samen bouwen we aan een schitterend, sterk en authentiek merk: de Golden Ring with a Diamond.

Reacties van mijn happy customers:

Echt een eye-opener én aanrader!


"Alexandra voert je stap voor stap, op een hele organische manier door de wereld van de brand-strategie. Met boeiende opdrachten met verdieping, Voor mij is nu veel duidelijker geworden waar ik sta als merk, en wat mijn uitdagingen nog gaan zijn."


Marie-Gon 

 /  Interieurdesign & Trendexpert

Één duidelijke merkdrager waar alles onder past.


"De cursus heeft mij inzichtelijk gemaakt: wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil uitstalen. Het is een reis waarin je visueel maakt, dat wat je eigenlijk onbewust al wist. Dat geeft mij houvast, richting en zelfvertrouwen. Ik heb nu een duidelijk doel en doelgroep voor ogen. Vol enthousiasme, bouw ik met succes aan mijn merk."


Lisa van der Mije 

/ Senior Productdeveloper, Owner Lins.amsterdam

Een gemiddelde waardering van een 9


"Alexandra Calmero is een super enthousiaste dame en heeft dit jaar een geweldige invulling gegeven aan onze Lifestyle Business Breakfast in Pulitzer Hotel. Tijdens deze Personal Branding Masterclass waar zij haar ontwikkelde Merk IK workshop heeft gegeven, waren 22 deelnemers. Het was supperrrrr!!!! En met een gemiddelde waardering van een 9 zeker een aanrader voor iedere ondernemer die zich wil onderscheiden."


Erica Meure-Pool

/ Founder Lifestyle Business Club (9000+ leden)

Dit ga je leren in de workshops

In dit workshop traject breng je in kaart wie je bent, waar je voor staat, waar je staat en waar je naar toe wilt. Er ontstaat daardoor een duidelijke focus en rode draad. Je ontwikkelt een kapstok waaraan je alle onderdelen van je merk en bedrijf ophangt. Je geeft je merk waarde, identiteit en een gezicht. Hierdoor ben je goed zichtbaar naar buiten toe naar je gelijkgestemde doelgroep en zichtbaar naar binnen toe naar je team en partners.

Workshop #1: The Why

In deze eerste workshop gaan we aan de slag met jouw why. Met behulp van passende opdrachten - zoals een persoonlijkheidstest, kleurentest en een mindmap - zoeken we uit wie jij bent, waar jij en eventueel je team voor staat, waar jij goed in bent en wat je graag zou willen zien. Wanneer je deze informatie aan het einde van de dag samenvoegt heb je jouw vertrekpunt helder. De informatie en inzichten geleerd in deze workshop vertaal je in workshop twee naar en passende en pakkende strategie. 


Tijd: vrijdag 25-3-2022 - 10:00-16:00

Locatie: Amsterdam (inclusief verzorgde lunch)

Workshop #2: The How/What 

Het vertrekpunt uit de vorige workshop wordt de start van workshop twee. Je weet nu je why, maar hoe kun je hier iets mee en wat kun je precies aanbieden? Samen analyseren we jouw Golden Circle en brengen we de sterke en zwakke punten, kansen en bedreigingen in kaart. Met behulp van diverse opdrachten en brainstormsessies maken we alle p’s (product, prijs, promotie en plaats) concreet en verlaat je deze workshop met een duidelijke merkstrategie, propositie en merkconcept. In de volgende workshop stem je jouw (hervonden) strategie af op jouw doelgroep: the who.


Tijd: vrijdag 22-4-2022 - 10:00-16:00

Locatie: Amsterdam (inclusief verzorgde lunch)

Workshop #3: The Who 

In de derde workshop duiken we in jouw ideale klant met behulp van het ijsbergmodel. We zoeken naar antwoord op de vragen: wie past er bij mijn bedrijf, wat speelt er en hoe kan ik deze klant het beste benaderen? Deze antwoorden vinden we (naast het doen van een trend -en marktonderzoek) door het creëren van een empathy map, het visualiseren van de klant met behulp van een storyboard en het uitwerken van een uitgebreide persona. Aan het einde van de dag zie je nieuwe kansen in de markt die jij kunt gaan pakken. En die ideale klant overtuigen met behulp van een mega sterke pitch? Dat leer je in workshop vier!


Tijd: vrijdag 20-5-2022 - 10:00-16:00

Locatie: Amsterdam (inclusief verzorgde lunch)

Workshop #4: The Whoop Whoop 

In deze laatste live workshop komen alle inzichten uit de eerste drie workshops samen. Er staat een sterk plan om een frisse en feestelijke (nieuwe) start te maken met jouw merk. Nu is het tijd om te gaan verkopen! Je leert daarom hoe je jouw merk kunt herlanceren en pitchen aan potentiele klanten en hoe je deze lancering kunt vertalen naar een goede contentstrategie. Dit doe je door ook écht voor de groep jouw lanceringspitch te presenteren. Met een frisse blik en goede ideeën van gelijkgestemden en experts til jij in deze laatste workshop jouw merk naar the next level. Uiteindelijk bezit je over alle informatie die je nodig hebt om anderen goed te kunnen briefen en motiveren. En om potentiele klanten te enthousiasmeren. Je bent klaar om the shinen als ’n diamant!


Tijd: vrijdag 17-6-2022 - 10:00-16:00

Locatie: Amsterdam (inclusief verzorgde lunch)

Voor deze vier dagen investeer je in totaal: €999,- exclusief btw

Je krijgt ook nog eens deze bonussen:

 • MERK IK Toolkit werkboek: het businessproof doe-het-zelfpakket waarmee je zelf een gezond merk kunt bouwen (t.w.v. €99,90)
 • E-Module 1: zelfanalyse persoonlijkheid & identiteit t.w.v. €150,-
 • E-Module 2: strategie, concept & ideale klant t.w.v. €150,-
 • E-Module 3: brandstory & zichtbaarheid zelfanalyse t.w.v. €150,-

Totale Bonus Waarde: € 549,90
Met deze bonussen ben je super goed voorbereid op de vier live workshops. Maar óók daarna. Ze helpen je het beste uit jezelf en je merk te halen.

Bestel mijn ticket

Het Golden Ring with a Diamond programma bestaat uit een reeks van 4 live workshops en staat in het teken van jouw merk (her)positioneren en het naar een hoger niveau tillen. Om de juiste persoonlijke begeleiding te bieden vinden deze workshops plaats in een intieme setting. Er is plek voor maximaal 8 deelnemers. De vorige keer was het programma compleet uitverkocht. Dus claim jouw plekje vandaag nog!

Prijs: €999,- exclusief btw (vergelijkbaar met het MERK IK kristalpakket t.w.v. €2000,-) Betalen in 3 termijnen van €350,- is ook mogelijk.


PS: mocht het door de maatregelen niet mogelijk zijn om een van de workshops live te geven, wordt het een digitale workshop via Zoom. Het gaat dus altijd door!

Bestel mijn ticket

Dit zijn de voordelen van de workshop

Helder vertrekpunt en focus

Praktijkgerichte opdrachten

Persoonlijke begeleiding

Gelijkgestemde ondernemers

Inspiratie en fun

Vernieuwing en innovatie

Persoonlijke ontwikkeling en merkontwikkeling in één

Duidelijke strategie en concept

Stok achter de deur

Reacties van mijn happy customers:

De Workshopleider

Hi, ik ben Alexandra

Merkstrateeg voor het MKB, familiebedrijven en zzp’ers


Dat wat jou anders maakt, is jouw kracht. Dit is het motto waarmee ik Brand Karma ben gestart. Al meer dan 10 jaar train en coach ik ondernemers op het gebied van identiteit, persoonlijk ondernemerschap, strategie en branding. 


Mijn doel? Jou de voordelen laten van een happy brand laten inzien. Een happy brand waarvan het totaal plaatje helemaal klopt en goed voelt. En dat dus ook uitstraalt.

Dit betekent dat ik ondernemers help bij het bepalen van hun missie en visie, om succesvol zichtbaar te zijn en om plezier te halen uit het ondernemerschap met resultaat.

In de afgelopen jaren hebben talloze klanten, waarmee ik heb samengewerkt een positieve transformatie meegemaakt. Als ondernemer, maar ook als persoon. Ik denk ook graag mee met jou en je onderneming.


Om zo samen met creatieve, succesvolle en winstgevende oplossingen te komen en toe te passen. Want een happy brand biedt eindeloos veel mogelijkheden. En dat wil ik tijdens deze vier live workshops vol energie aan jou laten zien!

Zijn deze workshops geschikt voor mij?

 • JA: Als je al een lopend bedrijf hebt, maar toe bent aan het zetten van de volgende stap. De workshops met gelijkgestemde ondernemers bieden je een stok achter de deur en laten je vertrekken met een helder actieplan.
 • JA: Als je al een lopend bedrijf hebt, maar je why, how en what sinds de start van je onderneming nog nooit aangepast zijn of niet meer kloppen bij wie jij bent. Je bent klaar om jezelf en alle mogelijkheden opnieuw te ontdekken en ziet in dat een goede strategie en focus hier voor nodig zijn. In vier workshop blazen we daarom een frisse wind door jouw onderneming en zijn de mededeelnemers en ik jouw stok achter de deur.
 • NEE: Als je na het lezen van deze pagina eigenlijk wel tevreden bent met waar je staat en hoe dingen nu gaan. Je voelt (nog) geen sterke noodzaak om te veranderen en wil hier dan ook geen budget en of tijd in investeren. je kan en doet het liever alles zelf, zonder hulp of stok achter de deur. Je haalt alle inspiratie uit jezelf en hebt absoluut geen last van blinde vlekken. 
 • Maybe: Heb je vragen of twijfels of het programma wel iets voor jou is, plan dan hier een gratis strategiegesprek met mij in.  

Wil jij doorgroeien naar the next level?

Ben jij op zoek naar die positieve vibe die je had toen je begon met ondernemen? Wil jij meer focus, strategie of juist een herpositionering? Wil jij het verschil maken? Laten we dan samen, in kleine groepjes, de zaken op een rijtje zetten en jouw stip op de horizon bepalen. Jij bent in charge. De eerste stap? Beslissen of je deze workshops als kickstart voor jouw happy brand gaat gebruiken!

Prijs: €999,- exclusief btw (vergelijkbaar met het MERK IK kristalpakket t.w.v. €2000,-), inclusief 4 bonussen t.w.v.: € 489,90.

Betalen in 3 termijnen van €350,- is ook mogelijk.