Wil jij meer verdienen en minder doen? 

​​​​

Hard en veel werken wil niet altijd zeggen dat je daarmee meer succesvol bent. Succes bereik je juist door de juiste dingen te doen op het juiste moment en op de juiste manier. Door goed zichtbaar te zijn voor je ideale klant. En bovenal de dingen te doen waar je zakelijke hart ligt.

Dat blijkt maar weer in deze unieke Corona tijd, waarin we gedwongen worden om opnieuw naar onze business te kijken. Verleid worden om vanuit angst te acteren en te gaan twijfelen aan hetgeen we met bloed, zweet en tranen hebben bereikt. 

Door de vorm van je businessmodel aan te passen kun je nieuwe kansen creëren en meer klanten helpen. Misschien zelfs wel een hele andere doelgroep aanspreken. Geen tijd meer investeren in de dingen die er niet toe doen.

Op ieder moment heb je de kans om je unieke talent en toegevoegde waarde te transformeren naar een schitterend Merk. Een betekenisvol Merk waarmee je de wereld aan kan, ook met Corona. NU, is het moment om dat te gaan doen. 

De beste strategieën ontstaan vanuit inzicht

Wat is jouw bijdrage aan the Bigger Picture? Vraag jij jezelf wel eens af wat is mijn echte missie en visie. Heb je inzicht in wie je werkelijk bent en waar je voor staat. Hoe je dit zichtbaar kunt maken in de markt. 

Weet je wat je het beste kunt en wat je het liefste doet. En hoe je dit met impact kunt gaan realiseren. Als je inzicht hebt in het probleem worden de contouren van de oplossing weldra duidelijk. Innovatie ontstaat hier.

Hoe kun je inzicht verkrijgen? 


Inzicht kun je krijgen door het doen van uitvoerig onderzoek vanuit verschillende invalshoeken. Afgaan op je intuïtie en contemplatie. Cursussen doen en vakliteratuur lezen. Resultaten evalueren en analyseren. Strategie bedenken en concepten ontwikkelen.  

Supervisie met een mentor of een business coach. Brainstormen en sparren met gelijkgestemden. Er zijn legio mogelijkheden en tools die je kunt inzetten.

Is het niet lastig om dat zelf allemaal uit te vinden? 


Tuurlijk je hebt nu meer tijd dan ooit om te googlen. Er is er werkelijk van alles te vinden op internet over Zelfontwikkeling, Marketing, Branding en Ondernemen. Talloze dikbetaalde goeroes die gouden bergen beloven. Maar zie jij nog door de bomen het bos?

En zeker als geen ander ken jij je eigen business, maar heb je nog wel voldoende afstand om er objectief naar te kijken. Heb je die stok achter de deur? 

Heb je een sparringpartner die je begrijpt en weet waar het over gaat? Heb jij iemand die kansen ziet en die creatief en commercieel weet te vertalen? Heb jij overzicht en structuur in het te bewandelen pad van innovatie?

Er is een bewezen methode om dit aan te pakken 


De hulptroepen zijn nabij in deze 1,5 meter economie. Alexandra Calmero van BrandKarma heeft een high-end online Personal Branding en Ondernemers programma ontwikkeld voor entrepreneurs zoals jij. Alles op een rijtje Het programma neemt je aan de hand vanuit insights zelf en klant , naar innovatie, zichtbaarheid en innovatie 4 modules 

Het nieuwe normaal Designthinking vanuit insights over jezelf en de klant

Hoe cursusten dit ervaarden: MG en Miranda 


Hiermee bereik je:

 • Inzicht in wie je bent, wat je wilt en wat je anders maakt als ondernemer
 • Persoonlijke ONTWIKKELING doorgaan als ondernemer
 • Duidelijke persoonlijke missie en visie neerzetten 
 • Een Onderscheidend personal brandconcept ontwikkelen
 • Weten wie je ideale klant is en hoe je die kunt helpen & bereiken
 • Een aanbod doen dat aansluit bij de behoefte van de doelgroep
 • Meer ZICHTBAAR zijn
 • Meer FOCUS, overzicht en structuur krijgen in je onderneming en leven
 • Ondernemen en communiceren vanuit je EIGEN IK 

Hoe werkt het/ shine bright like a diamond 


De hulptroepen zijn nabij in deze 1,5 meter economie. Alexandra Calmero van BrandKarma heeft een high-end online Personal Branding en Ondernemers programma ontwikkeld voor entrepreneurs zoals jij. Het programma neemt je aan de hand vanuit insights zelf en klant , naar innovatie, zichtbaarheid en innovatie

Het nieuwe normaal Designthinking vanuit insights over jezelf en de klant

Hoe cursusten dit ervaarden: MG en Miranda 


Heb je een of meerdere vragen met ja antwoord? Vaak over nagedacht, maar wil je er nu echt mee aan de slag?

Dan is het Summer Personal Branding Traject echt iets voor jou!

Dit is het verkorte programma, exclusief samengesteld voor onderzoekende en gemotiveerde ondernemers. Voor hen maak ik graag een uitzondering: normaliter wordt alleen het gehele traject met alle 4 modules aangeboden (1.zelfanalyse, 2.strategie, concept en klant, 3.visualisatie en 4.implementatie)  Met dit zomertraject kun je een mooie basis neerzetten waarmee je de bovenstaande doelen kunt gaan bereiken. In dit speciale trainingspakket krijg je:

 • 1
  Zes weken onbeperkt toegang tot Module 1 uit het online MERK IK TRAININGSPROGRAMMA met 13 inspirerende Personal Branding lessen en videos, motivatie, instructies en opdrachten met werkbladen. Uniek in zijn soort, dit programma vind je nergens anders.
 • 2
  Wekelijks inspirerende en motiverende aanjagers om je te helpen, zodat je ook echt de lessen gaat maken
 • 3
  Start per direct zodat meteen aan de slag kunt met jouw MERK IK 2.0 Maak dan na de betaling zelf een account aan die je direct toegang geeft 
 • 4
  Jouw investering: De eerste module is nooit los te koop en heeft een waarde van €300,- Maar jij echte ondernemer betaalt slechts €50,- De prijs van 1,5 vakantieboek over het leven van iemand anders. Hallo dat is een korting van €250 zelfde effect, ondernemersvriendelijke prijs.

Ben je enthousiast en kun je niet wachten om te beginnen met de online Summer Course MERK IK? Schrijf je dan hier in:

Let op na de betaling kun jezelf een account aanmaken, mocht dat niet lukken neem dan contact op via het menu op deze pagina.

Nieuwsgierig naar de andere Personal Branding oplossingen van BrandKarma kijk dan hier: Voor al je andere vragen neem contact op via *protected email*