Meten is weten met Anouk Last

Content is king, maar meten is weten. Anouk last, de energieke en commerciële director van LIFEHUNTERS, weet deze wijsheden, prachtig te combineren in ijzersterke storytelling en contentcreatie voor A-Merken. Een mooie potpourri van food, non-food, media en sinds kort ook chari. We noemen b.v. een Calvé, Kruidvat, Libelle en de Hartstichting. 

Onder de bogen, nabij Amsterdam CS, bedenkt Team Last en van der Werff in sneltreinvaart, slimme media concepten om doelgroepen te activeren. De inspiratie voor de conceptontwikkeling komt voort uit wetenschappelijk onderzoek

Zij maken gebruik van hersenscans om het gedrag van de consument te meten. Reuze interessant. Wist je dat je een boodschap kunt meten op: op frustratie, blijheid en betrokkenheid? Veel meer hierover in deze podcasts. 

Ook nog eens interessante tips, hoe je grotere opdrachtgevers kunt binnen hengelen. En ook gewoon fijn om te luisteren naar een echte marktcom vrouw in hart en nieren, die hart heeft voor haar vak. Dank je wel Anouk voor je sparkle.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: