Drieluik met de Pitchcoach Esmeralda Kleinreesink

Wat een krachtige en wijze ondernemer en vrouw. Het was mij een eer om Esmeralda te mogen interviewen.

Kleinreesink heeft een hele bijzondere achtergrond. Zij is bijna 20 jaar officier geweest bij Defensie

Daarna zette zij het roer om en transformeerde ze naar de Pitchcoach van Nederland..waarbij zij haar ervaringen als militair meenam.

Nu is ze op een nieuwe missie namelijk:

Zorgen dat iemand die met een matige pitch gefrustreerd binnenkomt na 1,5 uur weer helemaal happy, vol energie en zelfverzekerd weggaat. 

Pitchen is een ding. De meeste ondernemers vinden het een crime, maar Esmeralda zorgt ervoor dat je deze battle wint en straalt vanuit je passie.

In het eerste deel van deze podcast neemt ze ons mee in de wereld van Defensie, personal branding en pitchen. Ja echt, die link is er. Mega interessant. Must hear! 

In het tweede deel van deze podcast neemt ze ons mee in de magie van pitchen en storytelling. NB: De podcast start met een vraag van kleurexpert & creative coach Marie gon de Vos. Experience and learn!

In het derde en laatste deel van deze podcast neemt ze ons mee in de technieken van pitchen en stand-upcomedians (ja ook dat kan ze)

Listen and learn from the pro...Hoe ook jij die super pitch kunt geven op een manier dat je je daar helemaal senang bij voelt. Iedereen kan het, heus.

PS: Met een interessante vraag over klanten werven van Jacqueline Blauw van SamSam Kring!


Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: