Florida watra met Etchica Voorn

Dit is een van de podcasts die mij persoonlijk het meest raakt. Doorgaans houd ik het zakelijk en ben ik meestal afzijdig van maatschappelijke opinie en discussies. Maar dit is wie ik ben en wat me heeft gevormd: een dubbelbloed. Het verhaal over dubbelbloeden en hun emotionele dans met identiteit moet worden verteld. Ik had een prachtig diepgaand gesprek met Etchica Voorn, een power woman die niet bang is om zich kwetsbaar op te stellen. Bovenal de succesvolle auteur van het boek: Dubbelbloed. Zij heeft het boek geschreven dat ik ook had willen schrijven. Ik herken me volledig in haar ervaringen, die ze zo filmisch verwoord, met zowel een beschouwende nuchtere Hollandse blik, als wel met met een diep rhythm and blues oergevoel. Kortom Florida Watra met kaas. 

Ps: dit wil je niet missen! Etchica leest voor uit haar boek.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: