Hedwig Heinsman: 3D printing maakt circulair design werkelijkheid

Hedwig neemt ons mee in de wondere wereld van 3D printing. De afgelopen jaren, heeft zij samen met haar partners, een revolutionair 3D printing platform neergezet: Aectual. Een high tech brand met compassie, dat klaar is voor de toekomst. Een duurzame toekomst, waarin design en architectuur voor iedereen toegankelijk en realiseerbaar is. Freedom of design!

Bij Aectual, printen robots 24/7, de meest innovatieve interieurobjecten en -producten. Maar dat alles is niet mogelijk zonder de menselijke maat ofwel Human Centred Design. Waarbij consumenten bewust worden gemaakt om circulair te consumeren en daarin worden gefaciliteerd. 3D printing is ook een krachtige tool voor (retail)bedrijven, om een tastbare brandexperience neer te zetten bij hun klanten. 

Leuk weetje: volgens Hedwig klinkt Aectual als Kayne West. Nu krijg ik visoenen van rappende robots die printen op de maat van de muziek:-)

Snel luisteren dus! Zeker als je op de hoogte wil blijven van de laatste technieken en trends.

#innovatie #Hedwigheinsbroek #Aectual #brandkarma #brandstories #personalbranding #sustainability #nowaste #architecture #3dprinting #design #alexandracalmero #cocreation

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: