Zorgeloos ondernemen met Jacqueline Blaauw van SamSamkring

Ondernemers staan er om bekend dat ze van risico's houden, maar soms nemen ze teveel risico. Zeker als het om hun gezondheid gaat, zorgen ze slecht voor zichzelf.

Wist je dat 80% van de ondernemers niet verzekerd is voor arbeidsongeschiktheid? Dat gebeurt mij toch nooit, ik ben nooit ziek. Gewoon lekker doorwerken, niet zeuren en omzet draaien. 

Helaas blijkt uit de praktijk dat arbeidsongeschiktheid toch vaker gebeurt dan verwacht. Het kan iedereen overkomen, dus ook ondernemers. Als je onverhoopt ziek wordt en niks geregeld hebt, is al snel de bodem van de inkomstenbron zichtbaar.

Jacqueline brengt licht aan het eind van de tunnel. Samen met haar partner Ronald Blaauw bedacht zij een eerlijke en toegankelijke "Crowd Surance" oplossing: SamSamkring. 

Sociaal verzekeren, zoals het aanvankelijk bedoeld was. Ontstaan uit eigen persoonlijke ervaring als arbeidsongeschikte ondernemer. SamSamkring is een landelijke schenkkring, die een grote variƫteit aan ondernemers helpt om hun toekomst veilig te stellen.

Iedereen is welkom. Zeker nu een verplichte AOW verzekering vanaf 2024 verplicht wordt. Dit is dus echt een must hear voor iedere ondernemer die op zijn of haar toekomst is voorbereid.  

Dank je wel Jacqueline voor je prachtige initiatief. 

#aow2024 #samsamkring #verzekerdondernemen #socialevoorzieningen #belasting #verzekering #ondernemen #aowissexy

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: