BrandKarma logo04
Days
17
Hours
04
Minutes
30
Seconds

6 weken onbeperkt toegang tot het jaarprogramma MERK IK voor €97,- plus een merk ik focus gesprek bonus ter waarde VAN €125,-

Heb je het gevoel dat jouw bedrijf mat en dof is en niet de zichtbaarheid krijgt die het verdiend?

Onzichtbaarheid saboteert jouw potentie en succes. Als het niet concreet zichtbaar is wie jij bent, waar je voor staat en wat je kunt oplossen, heeft jouw netwerk en doelgroep geen gevoel bij wat jij voor ze zou kunnen betekenen.

Dat zien en snappen ze toch wel wat ik doen? Nee dat doen ze niet. Daarbij moet je ze helpen. Opvallen met een betekenisvolle boodschap en merk is cruciaal om aansluiting te vinden bij jouw doelgroep en daarmee de mate van jouw succes te bepalen.

Ga bij jezelf eens na over hoe je tot aankoop van een dienst of product komt. Zijn dat meestal niet de partijen die je direct kunt vinden, die een duidelijke boodschap en oplossing hebben en bij jou de juiste toon raken.

Als het licht niet valt op jouw merk en aanbod, krijgt het niet de glans die het verdient. Ongezien stop je veel tijd, energie, kennis en ervaring in jouw onderneming. Je krijgt veel voldoening uit je professie maar de waardering en het succes blijven uit.

Het frustreert je en ondermijnt jouw zelfvertrouwen. En brengt je aan het twijfelen of je wel de juiste keuzes hebt gemaakt en op de goede weg zit met jouw bedrijf. Je komt in een vicieuze cirkel en dat wil je doorbreken. Je wil schitteren.


Shine bright like a Diamond

Leer hoe je jouw ruwe merkidentiteit kunt slijpen en polijsten tot een schitterend eigen merk

Personal branding, het jezelf neerzetten als merk geeft jouw onderneming weer glans. Het brengt je in verbinding met jezelf, jouw ruwe diamant.

Door die verbinding zie je alle waardevolle facetten van jouw potentie, zal jouw zelfvertrouwen groeien en het vertrouwen in de toekomst van jouw bedrijf toenemen.

Persoonlijke marketing brengt je duidelijke marktfocus en geeft strategische richting aan jouw bedrijf. Het geeft je handvatten om de juiste keuzes te maken en de juiste dingen te gaan doen op het juiste moment.

Hierdoor ga je jouw energie en tijd efficiënter en doelgerichter verdelen. Reken je af met jouw beren op de weg

Zodat je weer meer open-minded naar de wereld kijkt en er meer ruimte komt voor inspiratie en innovatieve ideeën. Hiermee kun je nog meer mensen gaan helpen en gaat jouw onderneming floreren.

Bovendien ga je veel meer plezier beleven aan jouw werkdag. En durf je met trots jouw MERK IK uit te spreken en te laten zien aan de wereld. Je trekt positiviteit aan en bereikt jouw intrinsieke doelen.

Het jezelf neerzetten als persoonlijk merk kan je zowel zakelijk als privé veel brengen.

Ik kan dat beamen ik kreeg pas succes toen ik ging delen wat ik kon betekenen. Zodra ik hardop uitsprak en ging geloven in mijn potentie als trainer/coach en de mooie resultaten die mijn cursisten daarmee behaalde werd ik zichtbaar als deskundige.

 
Ik haal veel voldoening uit het helpen van en samenwerken met ondernemers. Als kind al had ik een enorme bewondering voor zakenmensen. Ze zijn vooruitstrevend, hebben veel doorzettingsvermogen en durven risico’s te nemen.

Ik wist toen al dat ik zelf ook creatief ondernemer wilde worden. Vanuit zelfstandigheid geld verdienen met je eigen ideeën en creaties. Experimenteren, netwerken en succes delen.

Wat is mijn ruwe diamant? Wat maakt mij nu echt anders dan andere ondernemers?

Heb je daar een beeld bij? Lukt het jou maar niet om je authentiek te profileren in de markt.Vind jij het ook zo lastig om jezelf onderscheidend neer te zetten als eenmanszaak met een product of dienst die heel dicht bij jezelf staat?


Wat is jouw persoonlijke toegevoegde waarde in een concurrerende markt? Waarom moeten ze nu juist jou hebben? Het jezelf kunnen profileren als merk kost veel zelfinzicht, zelfvertrouwen, tijd, en kennis over branding en marketing.


Bovendien moet je dit kunnen vertalen naar een krachtig en commercieel merkstrategie en merkconcept.


En als je al weet hoe het moet, op welke manier moet je dan jouw merkwaarden en imago communiceren op een manier die bij jou past.


Je wilt natuurlijk wel jezelf kunnen blijven. Geen rol hoeven te spelen en dingen moeten doen die niet bij jou passen. Ondernemen vanuit jouw hart.Herkenbaar?


Als kleine ondernemer houdt je vele ballen in de lucht en doe je veel zakelijke dingen alleen. Zou het niet fijn zijn om niet alles in je eentje te hoeven doen en uitvinden?


Voel je ook weleens de behoefte om te kunnen sparren met een personal branding expert met oog voor de mens achter het merk.


Een persoonlijk klankbord die je opbouwende feedback geeft, kansen ziet en je een duwtje in de goede richting kan geven.


Eerlijk is eerlijk, diep in je hart, wil je niet altijd alles solo hoeven te doen.


Mis je de gelegenheid om inspiratie te kunnen delen met gelijkgestemden, te kunnen brainstormen over ideeën  en ervaringen kunnen uitwisselen over jouw reis als ondernemer.

Diamant slijp je met Diamant

Om de mooiste glans uit jouw personal brand te halen, heb je de juiste tools nodig.


Alle facetten waarmee je het "MERK IK" kunt gaan vormgeven en de


 Cut (Merkstrategie en concept)

Carat (doelgroep en boodschap)

Color (onderscheidend vermogen, imago en visual branding)

en Clarity (identiteit en authenticiteit)

gaat bepalen.


Dit heb je nodig om jouw personal brand te slijpen en polijsten:

 • 1
  Zelfanalyse en kennis
 • 2
  Een Merkidentiteit
 • 3
  Merkmissie en visie
  Merkstrategie en concept
 • 4
  Merkstrategie en concept
 • 5
  Marketingcommunicatie en Mediaplan 
 • 6
  Visual branding
 • 7
  Doelgroep en salesplan
 • 8
  Personal Branding projectplan 
 • 9
  Tips over branding, concepting en marketing met praktijkcases
 • 10
  Inspiratie, motivatie en creativiteit 
 • 11
  Persoonlijke en praktijk gerichte opdrachten om jouw eigen merk te ontwikkelen 
 • 12
  ​Deadlines en een stok achter de deur 
 • 13
  Begeleiding, advies en feedback 

Enter your text here...


Wil jij ook de mooiste glans halen uit jouw

persoonlijkheid, merk en bedrijf?Wil je meer waardevolle inzichten in jezelf en jouw bedrijf


Wil je meer verbinding met jezelf en met de markt


Wil je meer zelfvertrouwen in het ondernemen


Wil je meer inspiratie en creëren in jouw onderneming


Wil je op een authentieke manier ondernemen en communiceren


Wil je loyaal zijn aan jezelf maar ook aan jouw klanten


Wil je meer Focus en Strategie in jouw bedrijf


Wil je dat jouw MERK IK beter zichtbaar is


Wil je doelbewuste keuzes maken


Ben je gemotiveerd om hier tijd en energie voor vrij te maken

en het ook echt te gaan doen

 


Is het antwoord ja?


Dan is het MERK IK coaching-programma de oplossing voor jou om dit te realiseren

Dit online personal branding en -business coachingstraject helpt je om jouw

MERK IK te bouwen d.m.v. persoonlijke, inspirerende, visuele, commerciële en

praktische opdrachten, tips en begeleiding


Het MERK IK coaching-programma maakt het mogelijk

Jij bent het centrale vertrekpunt van personal branding, de basis. Het programma focust zich daarom eerst op jouw binnenkant, de echte IK. Het fundament waarop je jouw merkconcept en strategie gaat bouwen. 


Vervolgens transformeer je MERK IK naar buiten toe en geef je het een gezicht. Bepaal je het gewenste imago, communicatie, brandbook en doelgroep.


In de implementatiefase bepaal je hoe je jouw MERK Ik in de markt gaat lanceren de focus op. Je ontwikkelt een actieplan met de middelen die je nodig hebt om succesvol jezelf zijn.

 • 1
  Zelfanalyse: wie ben ik, waar sta ik voor, wat drijft mij, wat kan ik
 • 2
  Concept en strategie: richting bepalen en het creëren van een onderscheidend merkconcept 
 • 3
  Vormgeving: visualisatie MERK IK, doelgroep, storytelling en customer journey
 • 4
  Succes Implementatie: lanceren, doelen en projecten realiseren, 

In iedere fase krijg je specifieke tools, tips, stappenplannen, opdrachten en feedback op de uitgewerkte opdrachten, afhankelijk van welk pakket je hebt gekozen (Diamant, Kristal of Kwarts) De opdrachten maken ook dat je ook echte deadlines en handvatten hebt om jouw succes te realiseren.Met de 1 op 1 coaching en live groepsbijeenkomsten kun je jouw merktconcept en -strategie finetunen. En sparren met gelijkgestemden.


Het MERK IK coaching-programma faciliteert een persoonlijk groeiproces met veel impact.Het heeft een holistische benadering waarbij bewust/onbewust, rationeel/emotioneel, introvert/extrovert, individueel/collectief tastbaar/ontastbaar met elkaar wordt verbonden. 


Het belicht diverse uiteenlopende facetten van identiteit en branding: 

 • psychologie & human resources
 • intuïtie & spiritualiteit
 • economie & trends
 • strategie & management
 • creatie en & innovatie,
 • visualisatie & vormgeving, 
 • marketing & communicatie.


Iedere diamantslijper weet immers hoe meer facetten hoe meer glans


Dat is de kracht van dit gevarieerde coachingstraject. De opzet van de cursus blijkt iedere keer weer effectief te werken tot volle tevredenheid van de deelnemers de afgelopen jaren. Dat alles bij elkaar maakt het een uniek programma, welke je niet snel ergens anders zult vinden.Alexandra Calmero 

PERSONAL BRANDING strateeg

Ik help je graag verder om samen jouw​ MERK IK prachtig te laten stralen.

Mijn inzichten, kennis en ervaring heb ik vertaald naar het MERK IK coaching-programma. De door mij persoonlijk ontwikkelde methode heb ik de afgelopen jaren met veel plezier en succes toegepast op een uitlopende groep van ondernemers en professionals.

Heb je vragen neem dan contact met mij op: info@brandkarma.nl 


Wat gaat de training jou opleveren?

Het MERK IK coaching-programma gaat jou veel brengen zowel zakelijk als prive. Jij als persoon, merk en bedrijf zullen samen een prachtig fonkelend collier vormen dat je met trots zult dragen. De effecten:

 • check
  Meer zelfvertrouwen en trots op jouw bedrijf
 • check
  Persoonlijke ontwikkeling als ondernemer  
 • check
  Commerciële groei en slagkracht
 • check
  Ondernemen en communiceren vanuit je hart
 • check
  Meer focus op jouw missie en visie
 • check
  Merkstrategie en concept
 • check
  Marketingcommunicatie en mediaplan
 • check
  Doelgroep analyse en klantbenadering
 • check
  Imago en brandbook
 • check
  Kansen in de markt kunnen signaleren en invullen
 • check
  Uitgewerkte strategieën en stappenplannen
 • check
  Eigen handschrift concreet gemaakt
 • check
  Een sterk merk met toegevoegde waarde voor klanten en onderscheidend vermogen in de markt
 • check
  Schaarse tijd beter kunnen inplannen op basis van prioriteit
 • check
  Meer inspiratie en innovatie 
 • check
  Positieve energie en plezier in je werk
 • check
  Meer waardering en succes
 • check
  Een stralen​d MERK IK

Zo gaan we samen aan de slag

​Na jouw inschrijving en betaling gaat het coaching-programma direct van start.Je krijgt onbeperkt toegang tot de vier coaching-modules. Dit bied je de mogelijkheid om jouw persoonlijke traject flexibel te volgen op een manier die past binnen jouw agenda en tempo.

Gedurende 12 maanden ontvang je iedere week een bericht dat er onderdeel van het online programma voor je klaar staat. Het lesmateriaal krijg je in de vorm van presentaties, video's, stappenplannen, theorie en modellen, checklists, tips en opdrachten met praktische instructies. Stap voor stap word je geleid door een gestructureerd proces om uiteindelijk jouw MERK IK te lanceren. Zodat je weet wat je te doen staat om jouw bedrijf en merk te laten schitteren. En hoe je dit moet doen. Hiermee kun je zichtbaar voortgang boeken en houd jij de regie als ondernemer. 

In de online community op Linked-in en de online groepssessies kun je vragen stellen en jouw successen, voortgang, ontwikkelingen, leerervaringen en inzichten delen met gelijkgestemde ondernemers. Dat werkt heel inspirerend, motiverend en geeft een positief gevoel van teamwork.


Bij het Kristal en Diamant programma ga je elkaar ook live ontmoeten op de club MERK IK dagen. Bij het exclusieve Diamant programma krijg je nog eens 2 individuele coachingsessies met mij. En kun je ook één uitgewerkte opdracht naar keuze mailen voor feedback.

Waarom wachten? Pak nu jouw moment om te shinen en meld je vandaag nog aan voor het Kwarts, Kristal of Diamantpakket.


Module 1: Analyseren

Evalueren van:

wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik,

waar sta ik voor


Module 2: Positioneren

Een onderscheidend merkconcept creëren en richting bepalen


  

Module 3: Vormgeven 

Visualiseren van

MERK IK, doelgroep en communicatieModule 4: Lanceren

MERK IK implementeren  en succes realiserenOndernemend, onconventioneel, meedenkend en meevoelend. 


Dat ben ik en is de manier waarop ik coach, train en lesgeef. De gevarieerdheid in het MERK IK programma zie je ook terug in mijn kennis en ervaring. Ik heb een achtergrond in cross mediale marketing, consultancy, strategie, conceptontwikkeling, branding, visuele communicatie, vormgeving, creatieve coaching en (creatief) ondernemen. 

Ik kan me dan ook goed verplaatsen in het hoofd van een ondernemer, omdat ik het zelf ben geweest, maar ook omdat ik al jaren ondernemers succesvol begeleid bij het neerzetten van hun merk. En meer dan dat. Tijdens de cursus en coaching vind er een mooie transitie plaats waarin je individuen enorm ziet groeien en shinen.


Ook geef ik al jaren les bij Artemis, academie voor styling en vormgeving. In mijn rol als docent begeleid ik studenten in hun weg naar creatief ondernemer of professional. Daardoor blijf ik ook op de hoogte van de laatste trends, technieken en wat er speelt in het veld.


Ik houd ervan van verbindingen te maken tussen verschillende merken, kennisgebieden, maar vooral tussen mensen. Tijdens en na afloop van mijn cursussen gaan de deelnemers altijd een verbinding met elkaar aan en ontstaat er synergie. Zelf blijf ik ook graag in contact met mijn deelnemers en geef ze tips en feedback.

Persoonlijke aandacht vind ik belangrijk. Ik denk graag mee, laat je vanuit verschillende percepties kijken naar een probleem en spar mee over het vinden van een oplossing. Ik ben heel intuïtief en voel in op mensen, waardoor ik weet waar het schuurt. En prik ik door de eerste schil heen. Ik neem je aan de hand, maar je hebt wel eigen verantwoordelijkheid en moet zelf de regisseur zijn in het realiseren jouw MERK IK. Alleen dan kan het een succes worden en beklijft het. 


Alexandra weet de juiste toon te zetten tijdens de cursus MERK IK. Ze inspireert, motiveert en zorgt voor een goede flow. Ze heeft oog voor ieder individu en weet door de op de persoon toegesneden opdrachten een ieder het juiste zetje te geven. Een absolute aanrader!


Katja Schade - Fotograaf/Marketeer


‘Coach Alexandra straalt van energie !
Ze is heel actief en persoonlijk betrokken, een bron aan energie en ziet snel de puzzelstukjes.
Er is een duidelijk een traject, iedereen werkt deze volgens eigen inbreng uit.
Het mooie hierbij is dat alle deelnemers op een ander niveau zitten, dat brengt oa nieuwe inzichten, kennis en genot!
Het is dan ook een proces tijdens wat je ondergaat, dat moet (met mate) groeien en het heeft tijd nodig voor nieuwe ingevingen.


Yvonne van den Hoogen - Interieur Designer


De cursus is op vele vlakken toepasbaar. De interactie met de andere cursisten heb ik als erg prettig ervaren en er was genoeg ruimte om jezelf te zijn. Ik ben blij met het resultaat. Het heeft mij veel inzichten en tools gegeven. Het heeft vele zaken geconcretiseerd.


Anna de Lange -
Stylist

Je kunt kiezen uit het Kwarts, Kristal of Diamant pakket. De keuze is afhankelijk van hoeveel extra begeleiding je nodig hebt. De volgende ronde start op 1 april 2019. De cursus duurt 12 maanden

Het aantal plaatsen is beperkt, reserveer dus snel jouw plekje.  

Kwarts

Doe het bijna alleen


Zelfstudie en flexibiliteit, Onbeperkt aantal plaatsen

 • check
  ONLINE personal branding TRAININGSPROGRAMMA met 4 modules met alle lessen, opdrachten en tools die je nodig hebt om jouw MERK IK te laten schitteren
 • check
  Wekelijkse e-mail aanjagers met tips en motivatie
 • check
  Presentaties, video lessen, instructies, stappenplannen en PERSOONLIJKE COACHINGOPDRACHTEN ​
 • plus
  BESLOTEN LINKED-IN GROEP met gelijkgestemde ondernemers voor trends, vakliteratuur en inspiratie (OPTIONEEL)
 • plus
   BESLOTEN FACEBOOKGROEP MET GELIJKGESTEMDE ONDERNEMERS VOOR MOTIVATIE, DELEN VAN HULP, ADVIES EN VRAGEN (OPTIONEEL)
 • plus

 • plus

 • plus

 • plus

 • plus

 • plus

 • plus

 • plus

 • plus

 • plus

 • plus

 • plus

 • plus

 • plus

 • plus

 • plus

 • plus

 • plus

 • plus

 • plus


Ja ik meld me aan en investeer eenmalig

Ja ik meld me aan en ik investeer in 12 termijnen Kristal

Ik  help je  in de groep


Met Veel extra contact en interactie en synergie in de groep, Maximaal 20 plaatsen beschikbaar 

 • check
  Online PERSONAL BRANDING trainingsprogramma met 4 modules met alle lessen, opdrachten en tools die je nodig hebt om jouw MERK IK te laten schitteren
 • check
  WEKELIJKSE E-MAIL AANJAGERS MET TIPS EN MOTIVATIE
 • check
  Presentaties, video lessen, instructies, stappenplannen en PERSOONLIJKE COACHINGOPDRACHTEN
 • plus
  BESLOTEN LINKED-IN GROEP MET GELIJKGESTEMDE ONDERNEMERS VOOR TRENDS, VAKLITERATUUR EN INSPIRATIE (OPTIONEEL)
 • plus
  BESLOTEN FACEBOOKGROEP MET GELIJKGESTEMDE ONDERNEMERS VOOR MOTIVATIE, DELEN VAN HULP, ADVIES EN VRAGEN (OPTIONEEL)
 • plus
  8X online groepscoaching sessies van een uur
 • plus
  1X club MERK IK  live dag
 • plus
  What's App SUPPORTGROEP
 • plus

 • plus

 • plus

 • plus

 • plus

 • plus

 • plus

 • plus

 • plus


Ja ik meld me aan en investeer eenmalig

Ja ik meld me aan en ik investeer in 12 termijnen 


Diamant

VIP met veel persoonlijke aandacht


OPtimale combinatie van individuele coaching, advies en groepsinteractie,

Maximaal 5 plaatsen beschikbaar

 • check
  Online PERSONAL BRANDING trainingsprogramma met 4 modules met alle lessen, opdrachten en tools die je nodig hebt om jouw MERK IK te laten schitteren
 • check
  WEKELIJKSE E-MAIL AANJAGERS MET TIPS EN MOTIVATIE
 • check
  Presentaties, video lessen, instructies, stappenplannen en persoonlijke coachingopdrachten
 • plus
  BESLOTEN LINKED-IN GROEP MET GELIJKGESTEMDE ONDERNEMERS VOOR TRENDS, VAKLITERATUUR EN INSPIRATIE (OPTIONEEL)
 • plus
  BESLOTEN FACEBOOKGROEP MET GELIJKGESTEMDE ONDERNEMERS VOOR MOTIVATIE, DELEN VAN HULP, ADVIES EN VRAGEN (OPTIONEEL)
 • plus
  4X online groepscoaching sessies van een uur
 • plus
  2X club MERK IK  live dagen 
 • plus
  2X online individuele personal branding en business coching sessies van een uur 
 • plus
  4 x E-mail coaching  (per module stuur je een uitgewerkte opdracht in voor feedback)
 • plus
  2X INDIVIDUEEL Whats app support MET COACH

Ja ik meld me aan en investeer eenmalig

Ja ik meld me aan en ik investeer in 12 termijnen04
Days
17
Hours
04
Minutes
03
Seconds

Hoe lang duurt het MERK IK programma?

Kan ik dit programma volgen als startende ondernemer?

Heeft het zin om mee te doen als ik al een langere tijd een bedrijf heb?

Is het programma goed te volgen, als je niet zo handig bent met de computer?

Kan ik direct aan de slag?

Hoe lang heb ik toegang?

Hoe lang heb ik beschikking over online coaching en Live MERK IK dagen?

Hoeveel tijd gaat het me kosten? Ik heb het al zo druk.

Wat voor soort mensen doen mee?

Ik twijfel welk pakket het beste mij past? Kwarts, Kristal of Diamant

Een online-training is dat wel wat voor mij?

Ik vind het te duur!

Best wel spannend zo’n investering in jezelf toch?

Levert dit programma mij belastingvoordeel op?

Welke onderwerpen komen er aan bod?