Gratis Online Workshop: hoe word ik een Happy Brand?

Krijg weer fun in ondernemen en leer strategisch groeien met jouw bedrijf


Reacties van mijn happy customers:

Echt een eye-opener én aanrader!"Alexandra voert je stap voor stap, op een hele organische manier door de wereld van de brand-strategie. Met boeiende opdrachten met verdieping, Voor mij is nu veel duidelijker geworden waar ik sta als merk, en wat mijn uitdagingen nog gaan zijn."


Marie-Gon 

 /  Interieurdesign & Trendexpert

Één duidelijke merkdrager waar alles onder past.


De cursus heeft mij inzichtelijk gemaakt: wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil uitstalen. Het is een reis waarin je visueel maakt, dat wat je eigenlijk onbewust al wist. Dat geeft mij houvast, richting en zelfvertrouwen. Ik heb nu een duidelijk doel en doelgroep voor ogen. Vol enthousiasme,bouw ik met succes aan mijn merk."


Lisa van der Mije 

/ Senior Productdeveloper, Owner Lins.amsterdam

Een gemiddelde waardering van een 9


Alexandra Calmero is een super enthousiaste dame en heeft dit jaar een geweldige invulling gegeven aan onze Lifestyle Business Breakfast in Pulitzer Hotel.Tijdens deze Personal Branding Masterclass waar zij haar ontwikkelde Merk IK workshop heeft gegeven, waren 22 deelnemers. Het was supperrrrr!!!! En met een gemiddelde waardering van een 9 zeker een aanrader voor iedere ondernemer die zich wil onderscheiden


Erica Meure-Pool

/Founder Lifestyle Business Club (9000+ leden)