Gratis Online Workshop: hoe word ik een Happy Brand?

Krijg weer fun in ondernemen en leer strategisch groeien met jouw bedrijf

Doe je dingen waar je ook écht blij van wordt of meer omdat ze moeten? Of wil je juist doorgroeien maar weet je even niet meer hoe? Dan is het tijd om jouw stip op de horizon opnieuw te bepalen. Verbouw een average joe brand naar een happy shining brand. De gratis masterclass over personal branding kan je daar bij helpen! Investeer in jezelf en claim slechts 30 minuten in je agenda.


Gratis Online Workshop

Anytime, anyplace, anywhere.

Bekijk het wanneer het jou uitkomt

Gratis Online Workshop: how to be a Happy Brand

Je bent een ondernemer met al een lopend bedrijf, maar je haalt niet meer zoveel plezier uit ondernemen als toen je begon. Het moet leuker, effectiever en efficiënter kunnen. Toch? Precies! Want doen waar je goed in bent en groeien op een leuke manier is zeker niet onmogelijk.

Dit leer je in de masterclass:

  • Hoe je inzicht krijgt in je talenten en valkuilen
  • Hoe je je identiteit kunt vertalen naar een onderscheidend merkimago
  • Hoe je nieuwe kansen in de markt leert zien
  • Hoe je een heldere en strategische propositie in de markt zet
  • Hoe je vanuit nieuwe invalshoeken een probleem kunt oplossen
  • Hoe je op een slimme manier kunt innoveren en creëren


De direct toepasbare tips & tricks deel ik met je in de in de masterclass over Personal BrandingMerkstrateeg voor het MKB, familiebedrijven en zzp’ers

Hi, ik ben Alexandra Calmero de workshopleider


Al meer dan 10 jaar train en coach ik ondernemers op het gebied van ondernemerschap, strategie en personal branding. Mijn missie? Van zoveel mogelijk ondernemers een Happy Brand maken. Dit betekent dat ik ondernemers help bij het bepalen van hun missie en visie om succesvol zichtbaar te zijn en vooral om (weer) meer plezier te halen uit het ondernemerschap met passende resultaten.


Mijn kennis en expertise van de afgelopen 10 jaar heb ik gebundeld in deze gratis ‘hoe word ik een Happy Brand?’ workshop. Doe je mee? Ik garandeer je een livesessie vol met direct toepasbare tips & tricks, waardevolle inzichten en echte eye-openers. Want een Happy Brand biedt eindeloos veel mogelijkheden. En dat wil ik jou graag laten zien!


Gratis Online Workshop

Schrijf je en je wordt gelijk doorgestuurd naar de opname van de masterclass.


Reacties van mijn happy customers:

Echt een eye-opener én aanrader!"Alexandra voert je stap voor stap, op een hele organische manier door de wereld van de brand-strategie. Met boeiende opdrachten met verdieping, Voor mij is nu veel duidelijker geworden waar ik sta als merk, en wat mijn uitdagingen nog gaan zijn."


Marie-Gon 

 /  Interieurdesign & Trendexpert

Één duidelijke merkdrager waar alles onder past.


De cursus heeft mij inzichtelijk gemaakt: wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil uitstalen. Het is een reis waarin je visueel maakt, dat wat je eigenlijk onbewust al wist. Dat geeft mij houvast, richting en zelfvertrouwen. Ik heb nu een duidelijk doel en doelgroep voor ogen. Vol enthousiasme,bouw ik met succes aan mijn merk."


Lisa van der Mije 

/ Senior Productdeveloper, Owner Lins.amsterdam

Een gemiddelde waardering van een 9


Alexandra Calmero is een super enthousiaste dame en heeft dit jaar een geweldige invulling gegeven aan onze Lifestyle Business Breakfast in Pulitzer Hotel.Tijdens deze Personal Branding Masterclass waar zij haar ontwikkelde Merk IK workshop heeft gegeven, waren 22 deelnemers. Het was supperrrrr!!!! En met een gemiddelde waardering van een 9 zeker een aanrader voor iedere ondernemer die zich wil onderscheiden


Erica Meure-Pool

/Founder Lifestyle Business Club (9000+ leden)