Family Beats Corona

Brainstorm helden gezocht voor onze ludieke actie vrijdag voor ouders en kinderen


O-P-G-E-L-E-T thuiswerkende ouders en thuislerende kinderen, we gaan zoiets te geks doen!

HatRabbits en BrandKarma proudly present:

Family-Beats-Corona

Dé online superhelden-brainstorm tegen corona!

We roepen duo’s van 1 ouder en 1 kind op om vrijdag 3 april van 14:00-15:30 met ons mee te denken; Over hoe we de door corona-ontstane maatschappelijke problemen op een slimme manier kunnen aanpakken. 

De ultieme Brainstorm Held transformatie:
Stap 1: Meld je aan als Brainstorm-helden Duo
Stap 2: Samen brainstormen in een groep met andere kind-ouder duo’s. Gewoon vanachter jullie eigen scherm! We verzamelen op zoom en doorlopen het online Brightstorming-programma van creatief bureau HatRabbits. 
Stap 3: Tijdens de sessie deel je jouw ideeën via je smartphone, tablet , pc of laptop.
Stap 4: HatRabbits en BrandKarma zullen de beste ideeën verzamelen en selecteren. Het beste idee werken we uit tot een krachtig concept dat we met de wereld zullen delen. En waar mogelijk koppelen we deze aan instanties, organisaties, overheden en bedrijven, zodat dit idee ook een echte superheld wordt.

 Wanna beat Corona? Join us meld je hier aan. 

Waarom organiseren we dit?

We vertellen niks nieuws als we zeggen dat het coronavirus monsterlijke problemen veroorzaakt op onze mooie planeet. Ook in Nederland heeft het 19-koppige monster grote impact op onze maatschappij, economie, gezondheidzorg, sociale leven en de jeugd. En daarmee onze toekomst.

We can be heroes
Just for one day
(David Bowie)


We werken en leren inmiddels thuis met onze kinderen. Zij hebben het talent om met een onbevangen en speelse blik naar obstakels te kijken. Met een grote fantasie en positiviteit bedenken ze superhelden-oplossingen.  

We can beat them
Just for one day
(David Bowie)


Gaan we afwachten? We kunnen ook de superkrachten van onze families bundelen in een geheim wapen tegen deze onzichtbare schurk. Samen staan we sterk als we onze creativiteit gebruiken. Juist nu we meer échte tijd hebben met elkaar.

Blood’s thicker than the mud
It’s a family affair
(Sly & the Family Stone) Graag tot vrijdag!
Alexandra Calmero BrandKarma
Jeroen & René Ruijters Hat Rabbits