Draag je merk met trots

Het merkimago wordt niet alleen bepaald door een logo en een website. De manier waarop je jezelf presenteert in houding, taal en persoonlijke styling, beïnvloed in grote mate hoe je overkomt als Merk.  Jouw publiek en klant neemt bewust en onbewust de kleinste details in personal branding waar zoals bv sieraden en werkaccessoires. Dit is de basis waarop zij een bepaalde waarde en imago toekennen aan jouw MERK IK. 

Alexandra draagt met trots haar BrandKarma earlogo's


Personal Branding is ook voor mij een dynamisch en persoonlijk  groeiproces waarbij je feeling moet blijven houden met de behoeftes van de doelgroep, trends en ook met jezelf. Welke diensten, werkzaamheden en opdrachtgevers passen nog wel bij mij en welke niet meer. De merkpresentatie vormgeving en visual storytelling moeten regelmatig gefinetuned worden met de actuele merkmissie, visie en strategie.

Stel jezelf regelmatig de vraag: straalt mijn merk nog wel uit wat het uit moet stralen. Wat is mijn positie in de markt? Trek ik nog de klanten aan die ik aan willen trekken? Ben ik zichtbaar trots op mijn bedrijf? 

Het BrandKarma logo past me als een sieraad

Ik ben trots op mijn brand, daarom heb ik er oorbellen van laten maken. Die ik iedere keer weer met plezier draag tijdens presentaties en trainingen. Een die mij er aan helpen herinneren wat mijn merkwaarden zijn en waar ik voor sta (Alexandra Calmero)

Een logo is een sieraad van een merk. Een sieraad is van oudsher een wapen om te bepalen bij welke stam je hoort en is een uiting van identiteit. Ik wil het BK-logo graag dragen allereerst omdat ik de stijl mooi vind, maar bovenal omdat er een gelaagdheid in zit die representeert waar ik met mijn merk voor sta. Het klopt:

  • Het kader met de Prinses diamant slijpvorm: omdat Brandkarma jouw ruwe identiteit polijst tot een fonkelend MERK IK. En belicht daarbij alle facetten van personal branding. BrandKarma geeft je de tools, maar je moet wel zelf de ruwe diamant polijsten en slijpen.
  • Multifunctioneel: Het kader en de initialen kan ik los van elkaar gebruiken. En zijn solitair al hele krachtige en stilistische vormen. Door het toevoegen van een accentkleuren in de diamantvorm kan ik verschillende facetten/thema’s belichten in mijn communicatie
  • Initialen BK: daarin kun je ook de IK van MERK IK terugzien, waarbij de B van BrandKarma je een steun in de rug geeft. 


Wil je jouw personal brand ook succesvol leren positioneren en presenteren ? Lees hier meer over de mogelijkheden. ​​​

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: