Masterclasses BrandKarma

Masterclass: Hoe maak ik een brandbook Alexandra?

Online groepssessie 75 minuten online via Zoom vrijdag 22-1 van 10:00-11:15

Zou je een huis bouwen zonder werktekening? Nee toch? Waarom zou je dan een merk bouwen zonder brandbook. Een brandbook is de visuele weergave van je merkidentiteit, imago, merkstrategie en concept. Het is het fundament waar je alles aan op hangt. Een must have dus voor iedere ondernemer.

Wil je ook een brandbook ontwerpen? Maar heb je geen idee waar te beginnen. Doe dan mee met de masterclass op 22 januari.

 Programma:

  • Wat is (Personal) Branding: een introductie
  • De why, how and what van een brandbook:
  • Waarom een brandbook: waarom heb je het nodig als ondernemer en wat kun je er mee.
  • Wat kan en moet er allemaal in een brandbook
  • Plan van aanpak en structuur voor het maken van een brandbook .
  • Tips & tricks: voor bewezen handvatten die je meteen in de praktijk kunt toepassen
  • Opdracht: in de masterclass maken we een opdracht waarmee je direct een begin kunt maken met je brandbook
  • Inspiratie: in de masterclass krijgt je inspirerende praktijkvoorbeelden te zien van brandbooks
  • Q & A: er is voldoende ruimte voor je vragen of om je persoonlijke case voor te leggen. Dan kunnen we daar samen meteen over sparren en brainstormen.

De masterclass wordt gegeven door Personal Branding Strateeg Alexandra Calmero. Zij heeft 10 jaar ervaring met het succesvol coachen van ondernemers bij het bouwen van hun brand en business. Na afloop van de masterclass ken je alle ins and outs en kun je vol motivatie en inspiratie aan de slag met je eigen brandbook.  

Investering: €47 ex btw. Bovendien ontvang je na betaling gratis de module: Brandstory & Zichtbaarheid uit het e-book de MERK IK Toolkit. De MERK IK Toolkit is het doe-het-zelf-pakket voor het bouwen van een sterk en onderscheidend merk vanuit jezelf, meer info

Wil je eens naar mijn website kijken, Alexandra?

1 op 1 sessie van 60 minuten online via Zoom

Je website is je visitekaartje, het geeft je publiek een beeld van wie je bent als ondernemer en als merk. Het is de etalage voor jouw product of dienst en jij als persoon. Vind je dit lastig? En weet je niet goed hoe je je onderscheidend zichtbaar kunt maken online? Of heb je je website alweer een tijdje en heb je behoefte aan een frisse blik. Dat kan allemaal.

Met een Personal Branding scan krijg je een persoonlijk advies over hoe je je huidige website op een slimme manier kunt verbeteren. Alexandra Calmero maakt voor aanvang van jullie gesprek een uitgebreide analyse van de content, site-opbouw en branding. En ze kijkt in hoeverre de website MERK IK proof is.

In de 1 op 1 sessie geeft zij je veel waardevolle inzichten, ideeën, marketing-handvatten en praktische tips Na afloop van deze sessie heb je hernieuwde inspiratie en energie om een sterk merk en website te (ver)bouwen.

Investering: €127,- ex btw