Creatief ondernemen in tijden van Corona met Versdenker Lisa van Noorden

Lisa van Noorden is de drijvende kracht achter het creatieve Buro Versdenkers. Zij traint uitlopende bedrijven over Strategische Creativiteit.

Ik leerde haar vorig jaar kennen in New York als deelnemer van haar Masterclass "Into the Vibe" over Creative Concepting. Dat smaakte naar meer en ik werd nieuwsgierig naar haar visie en succesvolle strategie als creatief ondernemer.

Lisa is een veelzijdig dame, zij is zowel Ondernemer, Trainer en Beeldend Kunstenaar. Zo heeft zij bijvoorbeeld speciaal voor deze podcast, deze prachtige (al zeg ik het zelf) illustraties van ons gemaakt. En Avatars hoeven niet op 1,5 meter afstand. Dat is toch geweldig, veel dank daarvoor Lisa. 

Lisa geeft ons een inkijk in haar creatieve werk en denkproces. Ook beschikt ze over die heerlijke Rotterdamse mentaliteit; niet lullen maar poetsen. Dus geen zweverigheid, maar gewoon toffe en haalbare strategie├źn en concepten bedenken die aansluiten bij de behoeftes in de markt.

Veel tips over hoe je in het (post) Corona toch kunt innoveren en focus kunt blijven behouden met je Merk.  En als kers op de taart inzicht in het Creative Research & Design Thinking Proces. 

In het begin moeten we even warmdraaien (toch even wennen een interview via ZOOM:-) maar daarna gaan we los. Dit is een absolute must hear voor wie in Corona niet stil wil blijven staan.

Enjoy!

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: