BrandKarma Bizz Bag 

Alexandra ontwierp deze kekke werktas als omslag bij het boek: de "MERK IK Toolkit". Het doe-het-zelf-pakket voor het bouwen van een sterk en onderscheidend merk vanuit jezelf. Naast de toolkit, passen er nog veel meer handige werkaccessoires en persoonlijke items in de Bizz Bag. Door de praktische sluiting met rits, is de tas heel handig in gebruik. In een handomdraai, pak je met gemak uit de tas, wat je op dat moment nodig hebt op locatie.  

Een tas met echte inhoud 

De IT Bag voor slimme ondernemers:

 • Mooi & Functioneel Design
  De witte tas is gevoerd met satin-look voeringstof, bedrukt met BrandKarma logo's in zwart-wit. De bag is voorzien van twee zilveren ringen, waardoor deze zowel als etui als werktas te gebruiken is. Het afneembare hengsel met zwarte schakels (t.w.v. €40,-) dient meerdere doelen: je kunt deze modeaccessoire ook aan je telefoon, zonnebril, koffiebeker of notitieblok hangen.
 • Exclusieve Colab met LINS Amsterdam
  Lisa van der Meije en Alexandra Calmero voegden hun producten samen, zodat er een nieuw onderscheidend concept werd gecreëerd: de "BrandKarma Bizz Bag". Zo ontstond echte synergie en creatieve symbiose. LINS voert deze schakelketting exclusief binnen de Benelux je hebt dus echt iets bijzonders te pakken! 
 • Limited edition and handmade
  De tas wordt in kleine oplages gemaakt door een sympathieke en gedreven kleermaker uit Amsterdam. Met veel oog voor detail. Zo wie is deze samenstelling uniek en vind je nergens anders.
 • Personal Branding tools
  De Bizz Bag is speciaal ontworpen als omslag Met de tas en toolkit kun je erop trekken in het merkenlandschap. For Personal Branding on the road. Want vaak vallen je de beste inzichten en ideeën binnen als je onderweg bent. Meer info over de MERK IK toolkit
 • Inclusive
  Geschikt for all gender and colours of entrepreneurs. Shine on the rainbow of beautiful Personal Brands:-)
 • Aantrekkelijk geprijsd
  De tas kost €49,90 ex btw en verzendkosten. De LINS Amsterdam ketting heeft alleen al een waarde van €40,- maar deze krijg je er dus inclusief bij. Mooie deal toch?

De BrandKarma Bizz Bag is leuk om weg te geven aan je team, klanten, collega's, bevriende ondernemers of andere ondernemers. Of gewoon een kadootje voor jezelf:-)