Luciënnes journey with BrandKarma

Luciënne Jesse is een echte creatieve ondernemer. Mooie dingen maken is haar drive. Er geld mee verdienen is een mooie bijkomstigheid.

Als telg uit een diamantair familie besloot ze ruim 20 jaar geleden om haar eigen juwelenlijn te ontwerpen en in de markt te zetten.

Haar mooie zaak aan de Beethovenstraat is een begrip. Het staat voor kwaliteit, élégance, style, stoer, een statement, anders dan anders.

Al jaren is haar bedrijf geliefd bij de  succesvolle zakenvrouw die zich wil onderscheiden in haar presentatie. En die daar in wil investeren.

Jesse is een A merk, met de nodige exposure in de landelijke media. Het team breidde zich de afgelopen jaren uit. Dat vroeg om een andere rol in het bedrijf. 

Dat betekende loslaten, delegeren en tijd voor nieuwe plannen. In meerdere creatieve strategie sessies onderzochten we nieuwe ontwikkelingsrichtingen en innovaties. Stelde we prioriteiten en maakten we keuzes.

Door de ondernemer even uit de business te halen, ontstond er een helicopterview, waardoor opeens de grote lijnen zichtbaar werden.

We bepaalden hoe het bedrijf verder kan groeien in samenwerking met de next generation. En hoe er invulling aan haar nieuwe rol kan worden gegeven.

Luciënne: “deze sessies waren heel fijn en inspirerend. Dit is echt goed voor mij. Ik heb er echt iets aan gehad. Het is een boost voor mezelf, team en mijn merk. Ik ben tot heel veel ideeën gekomen, waar ik echt mee aan de slag ga.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: