PR Investigations met Karin Dijksman Communicatie

Ken je dat? Dat je iemand zakelijk voor het eerst ontmoet en daar meteen een klik mee hebt? Dat had ik dus met Karin Dijksman. Wat een vakvrouw en wat een leuk en inspirerend mens. Een no nonsense zakenvrouw, die relativeert met de nodige sense of humor. Ze ontving mij hartelijk ten kantore van het Westerhuis, alwaar zij haar met team: Karin Dijksman Communicatie, menig PR succes heeft bereikt. 

Zij helpt Internationale A- merken om hun product en propositie op de juiste manier zichtbaar te maken aan de "merken-horizon", zoals bijvoorbeeld: Havaianas, La Costa, Reebok, Pandora, Eat Natural en Mart Visser, die haar ook nomineerde voor deze podcast. En Mart heeft voor Karin een interessante vraag bedacht, die in deze podcast wordt beantwoord. 

In ons gesprek vertelt zij verder met veel bezieling over hoe ze is gekomen, waar ze nu gekomen is. Karin geeft veel tips weg over zichtbaarheid,  professionaliteit,  ondernemen, netwerken, kansen pakken en resultaten bereiken. Ik had nog zo 10 podcasts met haar kunnen opnemen. Eigenlijk moet ik niet te veel vertellen, gewoon luisteren!

Zoals Agatha Christie al oreerde: "Good advice is certain to be ignored, but there is no reason not to give it"

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: